Lichamelijke klachten en aandoeningen

Waar heb je last van?

Welkom bij Impact Health & Performance, jouw toonaangevende fysiotherapiepraktijk in Oss. Wij zijn toegewijd aan het bieden van deskundige zorg en ondersteuning om je te helpen herstellen van een breed scala aan lichamelijke klachten. Onze hoogopgeleide fysiotherapeut gebruikt de nieuwste behandeltechnieken en een persoonlijke benadering om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Bij Impact Health & Performance begrijpen we dat iedereen uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we gespecialiseerde programma’s gericht op verschillende lichaamsdelen en aandoeningen. Of je nu te maken hebt met pijn, een blessure of herstellende bent van een operatie, wij staan klaar om je te ondersteunen op je weg naar herstel.

Fysiotherapie Helpt Je Weer Te Genieten Van Het Leven

Lichamelijke klachten en aandoeningen

Elk van deze pagina’s biedt gedetailleerde informatie over de aandoeningen die we behandelen, onze behandelmethoden en hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. We nodigen je uit om meer te ontdekken over onze diensten en hoe we je kunnen helpen op je weg naar herstel.

Spierblessures

Peesblessures

Nekklachten

Schouderklachten

Rugklachten

Heupklachten

Knieklachten

Enkelklachten

Voetklachten

Impact Health & Performance is niet de beste praktijk voor iedereen

Hoewel we zoveel mogelijk mensen willen helpen bij het realiseren van hun volledige potentieel door middel van hoogwaardige gezondheidszorg en sport performance begeleiding, weten we dat we niet iedereen kunnen helpen. Soms is het beter om een andere praktijk te zoeken. Bijvoorbeeld bij:

  • Hand- en pols klachten
  • COPD 
  • Claudicatio intermittens
  • en niet aangeboren hersenletsel.

 

We zijn ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om een gezond en vervullend leven te leiden, en we willen onze klanten inspireren en ondersteunen om dit te bereiken. Daar hoort ook het kennen van je eigen grenzen bij.

Klacht niet gevonden? neem contact op

Wij kunnen je helpen

Het kan zijn dat jou specifieke aandoening er niet bij staat. Waarschijnlijk behandelen we deze wel. Neem even contact met ons op en we helpen je verder. Mochten we je niet kunnen helpen, dan verwijzen we je door naar een andere praktijk waarvan wij vinden dat zij goed werk leveren.