performance

Wij maken van sporters atleten

We streven ernaar om onze klanten te helpen hun sport performance te verbeteren en hun concurrenten voor te blijven. Of het nu gaat om sneller worden, sterker worden of langer volhouden, we bieden op maat gemaakte performance programma’s en coaching om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun sportieve doelen. 

Vanaf €51,72 Per Maand

Sport Performance Training

Ben jij vastbesloten om je snelheid, kracht en explosiviteit naar ongekende hoogten te tillen? Bij Impact Health & Performance hebben we de oplossing voor sport performance verbetering.

Met onze Sport Performance Training gebruiken we bewezen trainingsmethoden om je doelen in sportprestaties te bereiken.

Onze sport performance specialist analyseert jouw sport, beoordeelt wat JIJ als individu nodig hebt om beter te presteren en ondersteunt dit proces met fysieke training, zowel in de sportschool als op het veld.

vanaf €32,50

Athlete builder - The Fundamentals

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – The fundamentals”. Dit uitgebreide programma van 6 weken is ontworpen om een basis te creëren, zodat je een krachtig fundament hebt om te beginnen aan de athlete builders: Athletic Speed en Athletic Agility. Het programma wordt afgestemd op basis van de benodigdheden in jouw sport.

Vanaf €65

Athlete builder - Athletic Speed

Explosiever starten, Sneller accelereren en je maximale snelheid vasthouden.

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – Athletic Speed”. Dit uitgebreide programma van 12 weken is speciaal ontworpen om sneller te worden.

Als je serieus bent over het verbeteren van je snelheid en explosiviteit, en als je wilt trainen zoals een professionele atleet, dan is het Athletic Speed de juiste keuze voor jou. Bereid je voor om je snelheid naar nieuwe hoogten te tillen en te ontdekken wat je echt kunt bereiken!

vanaf €65

Athlete Builder - Athletic Agility

Wordt meester in explosief versnellen, vertragen, wenden en keren!

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – Athletic Agility”. Dit uitgebreide programma van 12 weken is speciaal ontworpen om je sneller, explosiever en wendbaarder te Maken. De sportieve voorspong die je nodig hebt om de concurrentie te domineren!