online Inplannen | Verzetten | Annuleren

Intake plannen

Voor nieuwe trajecten

Afspraak verzetten

Voor bestaande trajecten

Afspraak annuleren

Voor bestaande trajecten

Met alle zorgverzekeraars een samenwerking

Behalve Zorg en Zekerheid

bellen of mailen mag ook

Voel je vrij om contact met ons op te nemen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. We willen je erop wijzen dat we meestal bezig zijn met het behandelen van cliënten. Als we niet in staat zijn om direct te antwoorden, laat dan alsjeblieft een voicemail achter of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Bel of WhatsApp

+31649036319

Email

info@impacthealthandperformance.nl

Adres

Sweelinckstraat 15, 5344 AE Oss

Locatie

Impact Health & Performance is in Oss gevestigd. De praktijk bevindt zich in het pand van Mouvement. Respectievelijk op Sweelinckstraat 15 en 13. Je kan ons via beide ingangen bereiken. 

Veel gestelde vragen

Vragen gerelateerd aan fysiotherapie

Dit hangt af van of je een aanvullende zorgverzekering hebt. Heb je deze, dan vergoed de zorgverzekering jou behandelingen fysiotherapie. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt hangt af van welke afspraken je hebt gemaakt met de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polisblad. Bij de meeste zorgverzekeraars kan dit gewoon online. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Bekijk dan onze tarieven.

Sinds 1 januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijsbrief direct een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Bij Impact Health & Performance in Oss waarderen we deze directe aanpak, omdat het jou in staat stelt snel en efficiënt te beginnen met je herstel. Je hoeft niet te wachten op een verwijzing van de huisarts; je kunt direct bij ons terecht voor een persoonlijke en deskundige begeleiding.

Ben je geopereerd of doorverwezen door een specialist, dan heb je ALTIJD een verwijzing nodig. 

Als je een operatie hebt gehad en je hebt fysiotherapie nodig, zijn er een paar kosten waar je rekening mee moet houden. Eerst is er het ‘eigen risico’. Dit is een bedrag dat je elk jaar eerst zelf betaalt voor de meeste zorgkosten. Naast dit eigen risico vraagt je zorgverzekeraar ook een ‘eigen bijdrage’ voor fysiotherapie. Deze eigen bijdrage geldt voor de eerste 20 behandelingen.

Laten we zeggen dat je in totaal 50 fysiotherapiebehandelingen nodig hebt. Voor de eerste 20 behandelingen betaal je zelf. Dat is je eigen bijdrage. Vanaf de 21e behandeling betaalt je zorgverzekeraar de kosten.

Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan kun je die gebruiken om de kosten van je eigen bijdrage (de eerste 20 behandelingen) te dekken. Zo helpt je extra verzekering je met de kosten.

Bij ons duurt een bezoek aan de fysiotherapeut maximaal 30 minuten. Als we klaar zijn voordat de tijd om is, mag je natuurlijk al gaan.

Wil je langer begeleid worden, bijvoorbeeld om samen door al je oefeningen te gaan? Dan kun je extra personal training boeken. Je zorgverzekering betaalt maar voor één fysiotherapiebezoek per dag. Voor de kosten van persoonlijke training, kan je onze tarieven bekijken. 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Heupklachten
  • Knieklachten
  • Enkelklachten
  • Spierblessures
  • Peesblessures
  • Sportblessures
  • Ouderdomsklachten