Fysiotherapie Peesblessure Oss

Fysiotherapie helpt je weer pijnvrij te bewegen

Fysiotherapie Peesblessure Oss – Peesblessures kunnen een uitdagend en vaak langdurig probleem vormen, die je sport en dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Bij Impact Health & Performance begrijpen we hoe frustrerend peesproblemen kunnen zijn. Of je nu kampt met een acute blessure of chronische overbelasting, wij zijn hier om je te ondersteunen op je weg naar herstel.

Veelvoorkomende peesblessures:

 • Achillespeesontsteking
 • Tenniselleboog en golferselleboog
 • Patellapees ontsteking (jumper’s knee)
 • Schouder peesontsteking & slijmbeursontsteking 
 • En andere peesgerelateerde klachten waaronder operaties.

 

Ervaar je pijn of ongemak door een peesblessure? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Wij helpen je graag om weer pijnvrij te kunnen genieten van het leven.

“Herstel van peesklachten en kom sterker terug!”

Fysiotherapie Peesblessure Oss

Fysiotherapie is een effectieve manier om peesblessures te verminderen. Ons doel is jou niet alleen te helpen bij het herstel van je huidige peesblessure, maar ook om je sterker terug te laten komen, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van wat je leuk vindt.

Keer terug sterker dan ooit

Doe je mee?

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Tijdens het intakegesprek gaan we een goed beeld krijgen van jouw klachten en gezondheidssituatie. Dit is een belangrijke eerste stap om de best mogelijke behandeling voor jou te kunnen bepalen. Het verloop van het intakegesprek ziet er als volgt uit:

 1. Anamnese: We beginnen met het stellen van vragen over je medische geschiedenis en achtergrond. Dit omvat vragen over je klachten, de duur ervan, eventuele eerdere blessures, operaties of medische aandoeningen, en medicatiegebruik.

 2. Klachtverheldering: We zullen dieper ingaan op de specifieke aard van je klacht(en) en de factoren die mogelijk van invloed zijn op de ernst of frequentie van je klachten.

 3. Doelen en verwachtingen: We willen ook graag weten welke doelen je hebt met fysiotherapie en wat je verwacht van de behandeling. Dit helpt ons om samen realistische doelstellingen te stellen voor jouw herstel.

 1. Observatie: De therapeut kan beginnen met het observeren van je houding, bewegingen, en eventuele zichtbare afwijkingen.

 2. Bewegingsonderzoek: De therapeut zal je vragen om bepaalde bewegingen uit te voeren om de range of motion (bewegingsvrijheid) van gewrichten en spieren te beoordelen.

 3. Kracht- en flexibiliteitstesten: De fysiotherapeut kan verschillende tests uitvoeren om de kracht en flexibiliteit van specifieke spieren en gewrichten te meten.

 4. Specifieke tests: Afhankelijk van je klacht kunnen er specifieke tests worden uitgevoerd om bepaalde aandoeningen of beperkingen uit te sluiten of te bevestigen.

 5. Palpatie: De therapeut kan ook met de handen voelen (palpatie) om te zoeken naar gevoelige of gespannen gebieden in spieren, pezen en gewrichten.

 6. Diagnose: Op basis van de bevindingen uit het onderzoek en de informatie uit het intakegesprek kan de fysiotherapeut een voorlopige diagnose stellen.

Het behandelplan begint met het vaststellen van specifieke doelstellingen die de patiënt wil bereiken. Deze doelen worden in samenspraak met de patiënt opgesteld en zijn gericht op het verminderen van pijn, het verbeteren van functie en mobiliteit, het vergroten van kracht of uithoudingsvermogen, of het terugkeren naar bepaalde activiteiten of sporten. Het stellen van duidelijke en haalbare doelen is belangrijk om de voortgang van de behandeling te kunnen evalueren.

Na de intake en het onderzoek zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen. Het behandelplan kan bestaan uit:

 • Patiënteneducatie: voorlichting en advies over waar je last van hebt, wat je er aan kan doen en hoe lang het duurt.
 • Passieve interventies: dit omvat de technieken en behandelingen die de therapeut toepast, zoals het verbeteren van gewrichtsbeweeglijkheid, massage, drukpunttechnieken, enzovoort.
 • Actieve interventies: dit zijn oefeningen die je zelf uitvoert om klachtenvrij te raken, zoals oefeningen voor coördinatie, beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.
 • Zelfmanagement: we werken samen aan het ontwikkelen van een plan waarmee je zelf actief aan je herstel kunt werken. We streven naar een gezamenlijke inspanning, waarbij je niet alleen afhankelijk bent van de therapeut. Trekken aan een dood paard, dat doen we hier niet.

Na 6 tot 8 weken na het intakegesprek maken we indien nodig een tussenevaluatie om de voortgang te beoordelen en ervoor te zorgen dat we op de snelste weg naar herstel blijven.

Wanneer de therapie niet het gewenste resultaat oplevert, ondanks onze inzet, zullen we andere behandelmethoden en technieken overwegen. Fysiotherapie is namelijk een vak en geen behandeling op zich. We hebben een uitgebreid netwerk van therapeuten en specialisten tot onze beschikking om ons te ondersteunen. Indien nodig kunnen we second opinions regelen en patiënten terugverwijzen naar de huisarts voor aanvullend onderzoek in het ziekenhuis. We zijn vastberaden om een passende oplossing te vinden en schuwen niet om andere opties te verkennen. Pappen en nathouden, daar doen we niet aan.

Als je tevreden bent met het behaalde resultaat, sluiten we het traject af. Je krijgt alle benodigde tools en adviezen om zelfstandig de situatie te kunnen beheersen. Mocht je later nog vragen hebben of opnieuw hulp nodig hebben, staan wij altijd voor je klaar.

Reviews

Fysiotherapie en Sport Performance training in Oss

Bij Impact Health & Performance zijn we trots op onze klantgerichte aanpak en doelgerichtheid. We luisteren naar de unieke behoeften van elke individuele klant en bieden op maat gemaakte oplossingen om hun gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Dit is hoe onze fysiotherapie en sport performance training in oss wordt gewardeert.

Osman HussenOsman Hussen
13:47 11 Jun 24
Ik heb recent een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut voor mijn rugklachten, en ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn met de resultaten. Vanaf het eerste consult werd ik warm ontvangen en professioneel begeleid.Tijdens de behandelingen merkte ik al snel een aanzienlijke verbetering. De oefeningen waren goed uitgelegd en gemakkelijk thuis uit te voeren.
Mounir AMMounir AM
20:49 22 May 24
Je traint echt anders bij de Performance training. We zijn echt diep ingegaan op hoe je nu echt sneller kunt wenden, keren en sprinten. Veel anders als hypertrofie training in de gym.
Isaiah AparoIsaiah Aparo
20:34 22 May 24
Jason heef me erg snel helpen herstellen van mijn blessure en is ook echt een kei aardige behulpzame gozer. 5 sterren voor deze topper👊🏾
Lieke JanssenLieke Janssen
21:26 06 Mar 24
Super goed geholpen met mijn nekklachten! Kon meteen terecht en na enkele afspraken klachtenvrij!
Nilla -Nilla -
18:33 29 Feb 24
Na 2 goede behandelingen geen last meer van mijn nek en schouder klachten. Goede en snelle service van Jason.
Jay Van LeurJay Van Leur
11:02 29 Feb 24
Jaren met last van mijn knie gehad. Binnen 4 afspraken heeft Jason deze kunnen verhelpen. Alles top uitgelegd en tips gegeven om deze problemen te vermijden.
Dionne van HoeijDionne van Hoeij
09:17 05 Feb 24
Ik kon makkelijk online een afspraak maken en kon snel terecht. Met verschillende klachten bij Jason geweest, geeft uitleg, neemt je goed mee in het plan en na een paar behandelingen zijn de klachten verholpen.
Koen BrocksKoen Brocks
10:39 30 Jan 24
Hele goede begeleiding gehad!Zeker aan te bevelen aan mensen die willen herstellen van een blessure of hun performance willen verbeteren
NaroNaro
20:41 08 Jan 24
Echt een aanrader dit, een hele andere manier van naar de fysio gaan in mijn ogen. Het is een leuke manier van herstellen door middel van een goede training en er word veel aandacht gegeven aan mij zodat ik goed en snel kan herstellen!
Niek van DorstNiek van Dorst
20:10 08 Jan 24
Goede lessen gehad en veel plezier gehad tijdens de trainingen.
Carlos BrandsCarlos Brands
21:58 04 Jan 24
Ik ben goed geholpen door de Fysiotherapeut! Luistert aandachtig en vraagt goed door over de klachten.
daniek dekkersdaniek dekkers
21:19 04 Jan 24
Voor mijn nekklachten bij Jason onder behandeling geweest. De massage deed pijn, maar het hielp goed. Ook handige oefeningen gekregen met video zodat ik thuis aan de slag kon. Bedankt voor de juiste zorgen!
Anke JanssenAnke Janssen
21:03 04 Jan 24
Game WorldGame World
00:59 04 Jan 24
Ik had een van de beste ervaringen daar, zou het ten zeerste aanbevelen
Yasmine de BatsYasmine de Bats
15:14 16 Nov 23
Ik ben super tevreden, Jason is heel duidelijk te werk gegaan. Oefeningen in de app was echt een fijne reminder en chill dat het in een app is ipv een papiertje die weer ergens rond slingert 😜 Spieren losmaken was super fijn en heeft direct resultaat geleverd. Ik denk dat ik eerder nog nooit zo snel van mijn klachten af ben gekomen. Ik kom zeker terug mocht er in de toekomst wat zijn!
Charlyn van BakelCharlyn van Bakel
10:45 16 Nov 23
Fijn dat je online een afspraak kan maken, en ik kon zeer snel terecht. Tijdens de behandeling veel uitleg gekregen, en vervolgens een behandelplan met oefeningen voor thuis ontvangen. Hierbij ook een duidelijke uitleg gekregen, inclusief oefeningen met video's die online te bekijken zijn. Regelmatig check up contact vanuit Jason om te kijken hoe het herstel verloopt. Dus helemaal super!
Natacha33 BijltjeNatacha33 Bijltje
20:36 15 Nov 23
Na 9 behandelingen heb ik vandaag heel tevreden en super naar wens kunnen afsluiten.Jason, je bent een top fysio! Ik heb lang gelopen met pijn maar door je goede adviezen en oefeningen en het losmaken van de spieren ben ik echt op en top tevreden.Dus mensen zoek je een goede fysio, maak zeer zeker een afspraak bij/met jason
Liam VlekLiam Vlek
11:23 09 Nov 23
Heb een afspraak gemaakt met jason omtrent een beknelde zenuw in mijn arm. Toen ik binnen kwam werd ik vriendelijk ontvangen door jason. Ik heb mijn klacht verteld en aangegeven dat ik dacht dat het een beknelde zenuw was. Jason ging gelijk aan de slag en keek voor de zekerheid of het niet iets anders was. Naar een aantal oefeningen gaf hij aan dat het een moeilijke case was en vertelde mij gelijk dat ik een second opinion moest nemen bij een andere fysio. Ik ben blij dat jason eerlijk advies heeft gegeven en dit laat ook zien dat hij een goede zelf kennis heeft over wat hij wel en niet kan. Ik wens jason het aller beste met zijn zaak en ga zo door op de manier hoe jij met mij bent om gegaan! DIKKE 10!
Dalii Iam (IamDalii)Dalii Iam (IamDalii)
19:35 08 Nov 23
Jason heeft mij goed geholpen. Ik had last van mijn onderrug en kan nu pijnvrij sporten!! Dankjewel Jason!
Luca KlostersLuca Klosters
10:21 05 Nov 23
Dhr Van Ieperen, heeft mijn geholpen met het signaleren en verbeteren van klachten in mijn schouder. Dit gebeurden op een fijne, methodische en deskundige manier.
Perry SPerry S
16:31 04 Nov 23
Jason heeft me goed geholpen met mijn klachten, heel erg bedankt!
Ervin De KatErvin De Kat
07:17 03 Nov 23
Hele lange tijd hamstring klachten gehad. Door jason zijn die nu uiteindelijk weg en daar ben ik heel blij mee! Fijne gesprekken gehad en behandelingen! Maar vooral een vrolijk en betrouwbaar persoon! Bedankt daarvoor.
Luuk HaasLuuk Haas
11:20 26 Oct 23
Ik kon snel na mijn klachten bij Jason terecht. Hij heeft me geholpen met mijn schouder en kuit.Ook vraagt hij na enkele weken hoe het gaat en is dus na de behandelingen nog steeds betrokken.Thanks Jason!
BonxoBonxo
12:08 05 Oct 23
Betrouwbare fysiotherapeut, heel lang last van mijn knie gehad maar top geholpen door Jason.
F2pGrinderF2pGrinder
21:11 04 Oct 23
Uitstekende service! De fysiotherapeut was erg meedenkend en zeer professioneel!Mijn enkel klachten zijn helemaal verdwenen.
js_loader

Ja, ik wil mijn peesblessure aanpakken

Fysiotherapie Peesblessure Oss

Maak vandaag nog een afspraak voor fysiotherapie bij Peesblessures en laat je Peesblessure niet langer je leven beheersen.