Tarieven Fysiotherapie

Maatwerk tarieven

Behandeling Tarief
Screening € 25
Intake en onderzoek na screening (inclusief screening) € 75
Intake en onderzoek na verwijzing € 60
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 75
Eenmalig fysiotherapeutisch consult € 78
Zitting fysiotherapie € 45
Zitting fysiotherapie aan huis € 65
Telefonisch/video consult € 43
Eenvoudige korte rapporten (vijf minuten) € 10
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten € 78
Basis pakket Fysiotherapie v.a. € 291
Premium Pakket Fysiotherapie v.a. € 491
Personal Training 30 minuten € 40
Niet nagekomen afspraak € 43

Bij Impact Health & Performance willen we ervoor zorgen dat onze zorg toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan, zodat je altijd de beste zorg kunt krijgen die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Aanvullende Zorgverzekering?

Goed nieuws voor degenen met een aanvullende zorgverzekering! Als je een aanvullende verzekering hebt bij een zorgverzekeraar zonder wurgcontracten, worden de behandelingen die in jouw pakket zitten volledig vergoed. Dat betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van onze pakketprijzen, en de zorgverzekering de kosten voor jou betaalt. Dat is nog eens zorgeloos herstellen!

Aanvullende Verzekering Met Wurgcontracten? Toch een Deel Vergoed!

Heb je een aanvullende verzekering bij een zorgverzekeraar met wurgcontracten? Geen probleem! Hoewel niet het volledige tarief wordt vergoed, zorgen we ervoor dat je toch een deel van de kosten vergoed krijgt. Zo kun je nog steeds profiteren van onze hoogwaardige zorg zonder financiële zorgen.

Geen Aanvullende Verzekering of Behandelingen Op? Wij Helpen Je Toch!

Ook als je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt of als je behandelingen in jouw pakket zijn opgebruikt, staan we nog steeds voor je klaar! We begrijpen dat gezondheid geen kwestie is van verzekeringen, dus hebben we speciale pakketten ontworpen die de kosten drukken. Onze maatwerk tarieven zorgen ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste zorg die bij jou past.

Met alle zorgverzekeraars een samenwerking

Behalve Zorg en Zekerheid, Just.

Vanaf €291

Basis fysiopakket

Ervaar onze vertrouwde basis fysiotherapie, maar dan met een aantrekkelijk gereduceerd tarief in pakketvorm. Ontdek de voordelen van onze flexibele programma’s van 5, 8 of 12 weken, elk bestaande uit 30 minuten durende sessies om aan uw individuele behoeften te voldoen. Bent u klachtenvrij voordat de behandelingen op zijn? Dan kunt u deze ongebruikte behandelingen op een ander tijdstip opmaken.

vanaf €491

Premium fysiopakket

Met ons exclusieve Premium Pakket bieden we jou de ultieme ervaring in fysiotherapie, waarbij je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om jouw lichamelijke klachten effectief aan te pakken. We begrijpen dat jouw gezondheid prioriteit heeft, daarom bieden we jou 60 minuten sessies in plaats van de gebruikelijke 30 minuten. Zo kun je alle tijd nemen om jouw welzijn te verbeteren en klachtenvrij te worden.

Veel gestelde vragen

Vragen gerelateerd aan fysiotherapie

Dit hangt af van of je een aanvullende zorgverzekering hebt. Heb je deze, dan vergoed de zorgverzekering jou behandelingen fysiotherapie. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt hangt af van welke afspraken je hebt gemaakt met de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polisblad. Bij de meeste zorgverzekeraars kan dit gewoon online. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Bekijk dan onze tarieven.

Sinds 1 januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijsbrief direct een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Bij Impact Health & Performance in Oss waarderen we deze directe aanpak, omdat het jou in staat stelt snel en efficiënt te beginnen met je herstel. Je hoeft niet te wachten op een verwijzing van de huisarts; je kunt direct bij ons terecht voor een persoonlijke en deskundige begeleiding.

Ben je geopereerd of doorverwezen door een specialist, dan heb je ALTIJD een verwijzing nodig. 

Als je een operatie hebt gehad en je hebt fysiotherapie nodig, zijn er een paar kosten waar je rekening mee moet houden. Eerst is er het ‘eigen risico’. Dit is een bedrag dat je elk jaar eerst zelf betaalt voor de meeste zorgkosten. Naast dit eigen risico vraagt je zorgverzekeraar ook een ‘eigen bijdrage’ voor fysiotherapie. Deze eigen bijdrage geldt voor de eerste 20 behandelingen.

Laten we zeggen dat je in totaal 50 fysiotherapiebehandelingen nodig hebt. Voor de eerste 20 behandelingen betaal je zelf. Dat is je eigen bijdrage. Vanaf de 21e behandeling betaalt je zorgverzekeraar de kosten.

Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan kun je die gebruiken om de kosten van je eigen bijdrage (de eerste 20 behandelingen) te dekken. Zo helpt je extra verzekering je met de kosten.

Bij ons duurt een bezoek aan de fysiotherapeut maximaal 30 minuten. Als we klaar zijn voordat de tijd om is, mag je natuurlijk al gaan.

Wil je langer begeleid worden, bijvoorbeeld om samen door al je oefeningen te gaan? Dan kun je extra personal training boeken. Je zorgverzekering betaalt maar voor één fysiotherapiebezoek per dag. Voor de kosten van persoonlijke training, kan je onze tarieven bekijken. 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Heupklachten
  • Knieklachten
  • Enkelklachten
  • Spierblessures
  • Peesblessures
  • Sportblessures
  • Ouderdomsklachten