Onze Missie

We geloven in een wereld waarin mensen actief bezig zijn met het optimaliseren van zowel hun mentale als fysieke gezondheid.

Ons diepgewortelde doel is om mensen te helpen bij het realiseren van hun volledige potentieel door middel van hoogwaardige gezondheidszorg en sport performance begeleiding. We zijn ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om een gezond en vervullend leven te leiden, en we willen onze klanten inspireren en ondersteunen om dit te bereiken.

We bereiken onze missie door de kracht van toegewijde professionals die onze klanten begeleiden op hun gezondheidsreis en sportprestatie. Onze hoogopgeleide experts staan klaar om de juiste richting aan te geven wanneer mensen zelf niet verder komen. Bij Impact Health & Performance zijn we trots op onze klantgerichte aanpak en doelgerichtheid. We luisteren naar de unieke behoeften van elke individuele klant en bieden op maat gemaakte oplossingen om hun gezondheidsdoelen te verwezenlijken.

Onze benadering is gebaseerd op de best beschikbare evidentie en rust op drie belangrijke pijlers: PREHAB, REHAB en PERFORMANCE.

PREHAB: We zetten in op preventie, waarbij we klachten willen voorkomen voordat ze ontstaan. Onze deskundigen werken samen met klanten om hun lichaam en geest in optimale conditie te brengen, zodat ze sterk staan in het voorkomen van blessures en gezondheidsproblemen.

REHAB: Als blessures of operaties zich voordoen, bieden we deskundige revalidatie-ondersteuning. Onze professionals begeleiden klanten door hun herstelproces, waarbij ze hen helpen hun fysieke en mentale kracht terug te winnen en weer optimaal te functioneren.

PERFORMANCE: We streven ernaar om onze klanten te helpen hun sportprestaties te verbeteren en hun concurrenten voor te blijven. Of het nu gaat om sneller worden, sterker worden of langer volhouden, we bieden op maat gemaakte programma’s en coaching om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun sportieve doelen.

Bij Impact Health & Performance is ons ultieme doel om mensen te empoweren en hen te laten excelleren op zowel fysiek als mentaal vlak. We willen een positieve impact hebben op het leven van onze klanten en een verschil maken in de samenleving door een gezondere en gelukkigere wereld te bevorderen.

Logo

Met alle zorgverzekeraars een samenwerking

Behalve Zorg en Zekerheid

Medewerkers

Jason Van Ieperen '94

Algemeen fysiotherapeut

ESP Sportfysiotherapeut

Sport Performance Specialist

Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, raakte ik geblesseerd aan mijn knie. Ik kreeg toen uitstekende hulp van een sportfysiotherapeut, waardoor ik besloot om zelf ook sportfysiotherapeut te worden. Het was geen gemakkelijke weg, omdat ik een VMBO-T advies had gekregen, maar voor de HBO fysiotherapie opleiding moest ik HAVO hebben. Na hard werken op de middelbare school behaalde ik uiteindelijk mijn HAVO diploma, wat een geweldig gevoel was, want nu kon ik eindelijk beginnen aan de opleiding waar ik van gedroomd had.

Van jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam, het herstellend vermogen ervan en de potentie om te groeien. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik nu mag werken met mensen die revalidatie nodig hebben na blessures of lichamelijke klachten, evenals degenen die hun sportprestaties willen verbeteren.

In 2013 begon ik als sportverzorger bij R.K.S.V. Margriet, terwijl ik nog bezig was met mijn opleiding fysiotherapie (2012-2017). Tot op heden ben ik hier nog steeds actief, maar nu als sportfysiotherapeut (2019-2021).

Waar het revalideren stopt, komt sportperformance training om de hoek kijken. Dit is iets wat je als sportfysiotherapeut wel kunt, maar niet mag omdat het niet meer onder zorg valt. Wel ontzettend leuk! Daarom ben ik door gaan leren tot Sport Performance Specialist (2023).

Met de ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan, kan ik jou helpen om het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. En wanneer je er klaar voor bent, zullen we er alles aan doen met sport performance training om het maximale uit jezelf te halen.

Ik ben er niet alleen voor sporters en atleten. Ik ben er voor iedereen die actief bezig is met zijn mentale en fysieke gezondheid. Jong en oud. Zolang je maar, net als ik, er alles aan doet om je doelstellingen te bereiken.  

Samenwerkingen

Wij werken samen met