Athlete Builders

Wij maken van sporters atleten.

We streven ernaar om onze klanten te helpen hun sport performance te verbeteren en hun concurrenten voor te blijven. Of het nu gaat om sneller worden, sterker worden of langer volhouden, we bieden op maat gemaakte performance programma’s en coaching om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun sportieve doelen. 

vanaf €32,50

Athlete builder - The Fundamentals

Ben je klaar om je volledige atletische potentieel te bereiken?

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – The fundamentals”. Dit uitgebreide programma van 6 weken is ontworpen om een basis te creëren, zodat je een krachtig fundament hebt om te beginnen aan de athlete builders: Athletic Speed en Athletic Agility. Het programma wordt afgestemd op basis van de benodigdheden in jouw sport.

Vanaf €65

Athlete Builder - Athletic Speed

Explosiever starten, Sneller accelereren en je maximale snelheid vasthouden.

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – Athletic Speed”. Dit uitgebreide programma van 12 weken is speciaal ontworpen om sneller te worden.

Als je serieus bent over het verbeteren van je snelheid en explosiviteit, en als je wilt trainen zoals een professionele atleet, dan is het Athletic Speed de juiste keuze voor jou. Bereid je voor om je snelheid naar nieuwe hoogten te tillen en te ontdekken wat je echt kunt bereiken!

vanaf €65

Athlete Builder - Athletic Agility

Wordt meester in explosief versnellen, vertragen, wenden en keren!

Welkom bij het Impact Health & Performance “Athlete builder – Athletic Agility”. Dit uitgebreide programma van 12 weken is speciaal ontworpen om je sneller, explosiever en wendbaarder te Maken. De sportieve voorspong die je nodig hebt om de concurrentie te domineren!