Fysiotherapie Vóór Operatie In Oss

Via zorgverzekering of Vanaf €291

Bij Impact Health & Performance begrijpen we dat een goede voorbereiding essentieel is voor een succesvolle operatie en een spoedig herstel. Onze Fysiotherapie Vóór Operatie dienst in Oss, is speciaal ontworpen om je te helpen jouw lichaam te versterken en de algehele gezondheid te optimaliseren voordat je een medische ingreep ondergaat. Met onze toegewijde professionals en op maat gemaakte programma’s zorgen we ervoor dat jij veerkrachtig en goed voorbereid bent voor je operatie.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Nieuwe knie of heup
 • voorste kruisband reconstructie
 • en andere orthopedische operaties

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Een uitgebreide gezondheidsscreening om je fysieke conditie en eventuele gezondheidsrisico’s te beoordelen.

Na de intake en het onderzoek zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen. Het behandelplan kan bestaan uit:

 • Passieve interventies: dit omvat de technieken en behandelingen die de therapeut toepast, zoals het verbeteren van gewrichtsbeweeglijkheid, massage, drukpunttechnieken, enzovoort.
 • Op maat gemaakt trainingsprogramma om je spierkracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
 • Gerichte oefeningen en bewegingspatronen om je gewrichten en spieren voor te bereiden op de specifieke operatie.

Continue monitoring van uw vooruitgang en aanpassing van het programma indien nodig. 

Sterk de operatie in

Doe je mee?

Sterk de operatie in

Doe je mee?

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Een uitgebreide gezondheidsscreening om je fysieke conditie en eventuele gezondheidsrisico’s te beoordelen.

Na de intake en het onderzoek zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen. Het behandelplan kan bestaan uit:

 • Passieve interventies: dit omvat de technieken en behandelingen die de therapeut toepast, zoals het verbeteren van gewrichtsbeweeglijkheid, massage, drukpunttechnieken, enzovoort.
 • Op maat gemaakt trainingsprogramma om je spierkracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
 • Gerichte oefeningen en bewegingspatronen om je gewrichten en spieren voor te bereiden op de specifieke operatie.

Continue monitoring van uw vooruitgang en aanpassing van het programma indien nodig. 

Reviews

Fysiotherapie en Sport Performance training in Oss

Bij Impact Health & Performance zijn we trots op onze klantgerichte aanpak en doelgerichtheid. We luisteren naar de unieke behoeften van elke individuele klant en bieden op maat gemaakte oplossingen om hun gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Dit is hoe onze fysiotherapie en sport performance training in oss wordt gewardeert.

Osman HussenOsman Hussen
13:47 11 Jun 24
Ik heb recent een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut voor mijn rugklachten, en ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn met de resultaten. Vanaf het eerste consult werd ik warm ontvangen en professioneel begeleid.Tijdens de behandelingen merkte ik al snel een aanzienlijke verbetering. De oefeningen waren goed uitgelegd en gemakkelijk thuis uit te voeren.
Mounir AMMounir AM
20:49 22 May 24
Je traint echt anders bij de Performance training. We zijn echt diep ingegaan op hoe je nu echt sneller kunt wenden, keren en sprinten. Veel anders als hypertrofie training in de gym.
Isaiah AparoIsaiah Aparo
20:34 22 May 24
Jason heef me erg snel helpen herstellen van mijn blessure en is ook echt een kei aardige behulpzame gozer. 5 sterren voor deze topper👊🏾
Lieke JanssenLieke Janssen
21:26 06 Mar 24
Super goed geholpen met mijn nekklachten! Kon meteen terecht en na enkele afspraken klachtenvrij!
Nilla -Nilla -
18:33 29 Feb 24
Na 2 goede behandelingen geen last meer van mijn nek en schouder klachten. Goede en snelle service van Jason.
Jay Van LeurJay Van Leur
11:02 29 Feb 24
Jaren met last van mijn knie gehad. Binnen 4 afspraken heeft Jason deze kunnen verhelpen. Alles top uitgelegd en tips gegeven om deze problemen te vermijden.
Dionne van HoeijDionne van Hoeij
09:17 05 Feb 24
Ik kon makkelijk online een afspraak maken en kon snel terecht. Met verschillende klachten bij Jason geweest, geeft uitleg, neemt je goed mee in het plan en na een paar behandelingen zijn de klachten verholpen.
Koen BrocksKoen Brocks
10:39 30 Jan 24
Hele goede begeleiding gehad!Zeker aan te bevelen aan mensen die willen herstellen van een blessure of hun performance willen verbeteren
NaroNaro
20:41 08 Jan 24
Echt een aanrader dit, een hele andere manier van naar de fysio gaan in mijn ogen. Het is een leuke manier van herstellen door middel van een goede training en er word veel aandacht gegeven aan mij zodat ik goed en snel kan herstellen!
Niek van DorstNiek van Dorst
20:10 08 Jan 24
Goede lessen gehad en veel plezier gehad tijdens de trainingen.
Carlos BrandsCarlos Brands
21:58 04 Jan 24
Ik ben goed geholpen door de Fysiotherapeut! Luistert aandachtig en vraagt goed door over de klachten.
daniek dekkersdaniek dekkers
21:19 04 Jan 24
Voor mijn nekklachten bij Jason onder behandeling geweest. De massage deed pijn, maar het hielp goed. Ook handige oefeningen gekregen met video zodat ik thuis aan de slag kon. Bedankt voor de juiste zorgen!
Anke JanssenAnke Janssen
21:03 04 Jan 24
Game WorldGame World
00:59 04 Jan 24
Ik had een van de beste ervaringen daar, zou het ten zeerste aanbevelen
Yasmine de BatsYasmine de Bats
15:14 16 Nov 23
Ik ben super tevreden, Jason is heel duidelijk te werk gegaan. Oefeningen in de app was echt een fijne reminder en chill dat het in een app is ipv een papiertje die weer ergens rond slingert 😜 Spieren losmaken was super fijn en heeft direct resultaat geleverd. Ik denk dat ik eerder nog nooit zo snel van mijn klachten af ben gekomen. Ik kom zeker terug mocht er in de toekomst wat zijn!
Charlyn van BakelCharlyn van Bakel
10:45 16 Nov 23
Fijn dat je online een afspraak kan maken, en ik kon zeer snel terecht. Tijdens de behandeling veel uitleg gekregen, en vervolgens een behandelplan met oefeningen voor thuis ontvangen. Hierbij ook een duidelijke uitleg gekregen, inclusief oefeningen met video's die online te bekijken zijn. Regelmatig check up contact vanuit Jason om te kijken hoe het herstel verloopt. Dus helemaal super!
Natacha33 BijltjeNatacha33 Bijltje
20:36 15 Nov 23
Na 9 behandelingen heb ik vandaag heel tevreden en super naar wens kunnen afsluiten.Jason, je bent een top fysio! Ik heb lang gelopen met pijn maar door je goede adviezen en oefeningen en het losmaken van de spieren ben ik echt op en top tevreden.Dus mensen zoek je een goede fysio, maak zeer zeker een afspraak bij/met jason
Liam VlekLiam Vlek
11:23 09 Nov 23
Heb een afspraak gemaakt met jason omtrent een beknelde zenuw in mijn arm. Toen ik binnen kwam werd ik vriendelijk ontvangen door jason. Ik heb mijn klacht verteld en aangegeven dat ik dacht dat het een beknelde zenuw was. Jason ging gelijk aan de slag en keek voor de zekerheid of het niet iets anders was. Naar een aantal oefeningen gaf hij aan dat het een moeilijke case was en vertelde mij gelijk dat ik een second opinion moest nemen bij een andere fysio. Ik ben blij dat jason eerlijk advies heeft gegeven en dit laat ook zien dat hij een goede zelf kennis heeft over wat hij wel en niet kan. Ik wens jason het aller beste met zijn zaak en ga zo door op de manier hoe jij met mij bent om gegaan! DIKKE 10!
Dalii Iam (IamDalii)Dalii Iam (IamDalii)
19:35 08 Nov 23
Jason heeft mij goed geholpen. Ik had last van mijn onderrug en kan nu pijnvrij sporten!! Dankjewel Jason!
Luca KlostersLuca Klosters
10:21 05 Nov 23
Dhr Van Ieperen, heeft mijn geholpen met het signaleren en verbeteren van klachten in mijn schouder. Dit gebeurden op een fijne, methodische en deskundige manier.
Perry SPerry S
16:31 04 Nov 23
Jason heeft me goed geholpen met mijn klachten, heel erg bedankt!
Ervin De KatErvin De Kat
07:17 03 Nov 23
Hele lange tijd hamstring klachten gehad. Door jason zijn die nu uiteindelijk weg en daar ben ik heel blij mee! Fijne gesprekken gehad en behandelingen! Maar vooral een vrolijk en betrouwbaar persoon! Bedankt daarvoor.
Luuk HaasLuuk Haas
11:20 26 Oct 23
Ik kon snel na mijn klachten bij Jason terecht. Hij heeft me geholpen met mijn schouder en kuit.Ook vraagt hij na enkele weken hoe het gaat en is dus na de behandelingen nog steeds betrokken.Thanks Jason!
BonxoBonxo
12:08 05 Oct 23
Betrouwbare fysiotherapeut, heel lang last van mijn knie gehad maar top geholpen door Jason.
F2pGrinderF2pGrinder
21:11 04 Oct 23
Uitstekende service! De fysiotherapeut was erg meedenkend en zeer professioneel!Mijn enkel klachten zijn helemaal verdwenen.
js_loader

Maak een afpsraak

Maak makkelijk online een afspraak, stuur een Whats App bericht of bel ons. Vaak dezelfde week nog een afspraak!

Veel gestelde vragen

Vragen gerelateerd aan fysiotherapie

Dit hangt af van of je een aanvullende zorgverzekering hebt. Heb je deze, dan vergoed de zorgverzekering jou behandelingen fysiotherapie. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt hangt af van welke afspraken je hebt gemaakt met de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polisblad. Bij de meeste zorgverzekeraars kan dit gewoon online. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Bekijk dan onze tarieven.

Sinds 1 januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijsbrief direct een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Bij Impact Health & Performance in Oss waarderen we deze directe aanpak, omdat het jou in staat stelt snel en efficiënt te beginnen met je herstel. Je hoeft niet te wachten op een verwijzing van de huisarts; je kunt direct bij ons terecht voor een persoonlijke en deskundige begeleiding.

Ben je geopereerd of doorverwezen door een specialist, dan heb je ALTIJD een verwijzing nodig. 

Als je een operatie hebt gehad en je hebt fysiotherapie nodig, zijn er een paar kosten waar je rekening mee moet houden. Eerst is er het ‘eigen risico’. Dit is een bedrag dat je elk jaar eerst zelf betaalt voor de meeste zorgkosten. Naast dit eigen risico vraagt je zorgverzekeraar ook een ‘eigen bijdrage’ voor fysiotherapie. Deze eigen bijdrage geldt voor de eerste 20 behandelingen.

Laten we zeggen dat je in totaal 50 fysiotherapiebehandelingen nodig hebt. Voor de eerste 20 behandelingen betaal je zelf. Dat is je eigen bijdrage. Vanaf de 21e behandeling betaalt je zorgverzekeraar de kosten.

Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan kun je die gebruiken om de kosten van je eigen bijdrage (de eerste 20 behandelingen) te dekken. Zo helpt je extra verzekering je met de kosten.

Bij ons duurt een bezoek aan de fysiotherapeut maximaal 30 minuten. Als we klaar zijn voordat de tijd om is, mag je natuurlijk al gaan.

Wil je langer begeleid worden, bijvoorbeeld om samen door al je oefeningen te gaan? Dan kun je extra personal training boeken. Je zorgverzekering betaalt maar voor één fysiotherapiebezoek per dag. Voor de kosten van persoonlijke training, kan je onze tarieven bekijken. 

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Rugklachten
 • Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Heupklachten
 • Knieklachten
 • Enkelklachten
 • Spierblessures
 • Peesblessures
 • Sportblessures
 • Ouderdomsklachten