Maatwerk tarieven (sport)Fysiotherapie

Behandeling Tarief
Screening € 25
Intake en onderzoek na screening (inclusief screening) € 75
Intake en onderzoek na verwijzing € 60
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 75
Eenmalig fysiotherapeutisch consult € 78
Zitting fysiotherapie € 45
Zitting fysiotherapie aan huis € 65
Telefonisch/video consult € 43
Eenvoudige korte rapporten (vijf minuten) € 10
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten € 78
Basis pakket Fysiotherapie v.a. € 291
Premium Pakket Fysiotherapie v.a. € 491
Personal Training 30 minuten € 40
Niet nagekomen afspraak € 43

Bij Impact Health & Performance willen we ervoor zorgen dat onze zorg toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan, zodat je altijd de beste zorg kunt krijgen die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Aanvullende Zorgverzekering?

Goed nieuws voor degenen met een aanvullende zorgverzekering! Als je een aanvullende verzekering hebt bij een zorgverzekeraar zonder wurgcontracten, worden de behandelingen die in jouw pakket zitten volledig vergoed. Dat betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van onze pakketprijzen, en de zorgverzekering de kosten voor jou betaalt. Dat is nog eens zorgeloos herstellen!

Aanvullende Verzekering Met Wurgcontracten? Toch een Deel Vergoed!

Heb je een aanvullende verzekering bij een zorgverzekeraar met wurgcontracten? Geen probleem! Hoewel niet het volledige tarief wordt vergoed, zorgen we ervoor dat je toch een deel van de kosten vergoed krijgt. Zo kun je nog steeds profiteren van onze hoogwaardige zorg zonder financiële zorgen.

Geen Aanvullende Verzekering of Behandelingen Op? Wij Helpen Je Toch!

Ook als je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt of als je behandelingen in jouw pakket zijn opgebruikt, staan we nog steeds voor je klaar! We begrijpen dat gezondheid geen kwestie is van verzekeringen, dus hebben we speciale pakketten ontworpen die de kosten drukken. Onze maatwerk tarieven zorgen ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste zorg die bij jou past.

Met alle zorgverzekeraars een samenwerking

Behalve Zorg en Zekerheid