Off season trainingsschema's

“Wij maken van sporters atleten”

De off season periode is jouw unieke kans om het volgende seizoen in te stappen als een completer, sterker en sneller atleet. Bij Impact Health & Performance begrijpen we dat elke atleet uniek is, met persoonlijke doelen en specifieke uitdagingen. Daarom zijn onze off season trainingsschema’s op maat gemaakt door onze toegewijde sport performance specialisten, om jou te helpen je persoonlijke topprestaties te bereiken.

Wij geloven in een wereld waarin jij actief bezig bent met het optimaliseren van zowel je mentale als fysieke gezondheid. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw volledige potentieel. Met onze off season trainingsschema’s bieden we je alle tools die je nodig hebt om te excelleren.

Wil je naast het trainingsschema meer dan minimale begeleiding door onze sport performance specialist, bekijk dan Sport performance Training.

“Off Season Trainingsschema’s bij Impact Health & Performance” 

Train als een professionele atleet

Doe je mee?

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Allereerst moeten we een basislijn vaststellen van waar jij je als atleet momenteel bevindt. Dit gebeurt door middel van fysieke testen.

Nadat we de atleet hebben beoordeeld, gaan we naar de tekentafel om te bepalen welke route we moeten nemen om jouw doelstelling te behalen. We stellen een op maat gemaakt programma samen op basis van de sport die de atleet beoefend. We zorgen ervoor dat het programma goed geperiodiseerd is zodat het de prestatie in het seizoen optimaal ondersteund, overtraining word voorkomen en resultaten behaald word.

Zodra de strategie is ontwikkeld ga jij zelfstandig aan de slag in de sportschool en/of op het veld. Je voert het plan stap voor stap uit, herhaling voor herhaling, in elke training, om zo de juiste trainingsprikkel op het lichaam toe te passen. 

Wil je naast het trainingsschema ook persoonlijke begeleiding door onze sport performance specialist, bekijk dan Sport performance Training.

Train als een professioneel atleet

Off season Schema

€65

Off season plus

€275

Off season pro

€475