Premium pakket Fysiotherapie​

Tijd en aandacht die je verdient

Aanvullende Zorgverzekering?

Als je een aanvullende verzekering hebt bij een zorgverzekeraar zonder wurgcontracten, worden de behandelingen die in jouw pakket zitten volledig vergoed. Dat betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van onze pakketprijzen, en de zorgverzekering de kosten voor jou betaalt.

Aanvullende Verzekering Met Wurgcontracten? Toch een Deel Vergoed!

Heb je een aanvullende verzekering bij een zorgverzekeraar met wurgcontracten? Geen probleem! Hoewel niet het volledige tarief wordt vergoed, zorgen we ervoor dat je toch een deel van de kosten vergoed krijgt. Zo kun je nog steeds profiteren van onze hoogwaardige zorg zonder financiële zorgen. In dit scenario maak je geen gebruik van de pakketprijzen.

Geen Aanvullende Verzekering of Behandelingen Op? Wij Helpen Je Toch!

Ook als je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt of als je behandelingen in jouw pakket zijn opgebruikt, staan we nog steeds voor je klaar! We begrijpen dat gezondheid geen kwestie is van verzekeringen, dus hebben we speciale pakketten ontworpen die de kosten drukken. Onze maatwerk tarieven zorgen ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste zorg die bij jou past.

Met alle zorgverzekeraars een samenwerking

Behalve Zorg en Zekerheid, Just.

Keer terug sterker dan ooit

Waarom Premium?

Premiumpakketen fysiotherapie

op basis van 1 keer per week

premium 5

€491

premium 8

€731

premium 12

€1.091