Small Group Performance Training

“Wij maken van Sporters Atleten”

Ben jij een sporter, gedreven om te excelleren in jouw explosieve sport? Ontdek onze gespecialiseerde performance training, exclusief ontworpen om jouw atletische kracht, explosiviteit en snelheid naar een hoger niveau te tillen.

In onze training combineren we geavanceerde technieken en persoonlijke aandacht om niet alleen jouw prestaties te verbeteren, maar ook om blessures actief te voorkomen. Wordt de atleet die je altijd al wilde zijn – sneller, sterker, en niet te stoppen.

Beperkte plekken beschikbaar voor toegewijde sporters. Neem nu de stap naar jouw atletische top.

Van een standaard hypertrofie training wordt je niet sneller of explosiever!

Train als een professionele atleet

Doe je mee?

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Allereerst moeten we een basislijn vaststellen van waar jij je als atleet momenteel bevindt. Dit gebeurt door middel van fysieke testen, sprint-analyse en het evalueren van de sterke en zwakke punten van de atleet. Op deze manier kunnen we identificeren waar jij nog in kunt groeien als atleet. 

Jij komt wekelijks opdagen en wij verzorgen een complete Performance Training zoals we dat zouden doen bij een professioneel atleet. Denk aan sprongkracht, acceleratie, zijwaartse verplaatsing, change of direction en agility.

Daarnaast krijg je een geperiodiseerd trainingsschema welke je zelfstandig in de gym gaat uitvoeren. Het wordt aangeraden om minimaal 1x zelfstandig te trainen naast de performance trainingen. 

Goed te combineren naast je (team)trainingen en wedstrijden.

Tijdens het proces waarin jij je blijft ontwikkelen, moeten we prestatie-indicatoren meten. Op basis van de bevindingen passen we de performance trainingen aan. 

Deze meting moet je zelf inplannen en zal in teken staan van opnieuw meten van je fysieke testen en het opnieuw scherp stellen van je doelstellingen. 

De hermeting kost €75,-

Small group Performance pakketten

Neem nu de stap naar jouw atletische top.

Small Group Performance Training Basic​​

€57 Per maand

Small Group Performance Training Plus

€64 Per Maand

Small Group Performance Training Pro

€72 Per Maand

Schrijf je vandaag nog in en Wordt de atleet die je altijd al wilde zijn

Beperkte plekken beschikbaar voor toegewijde sporters.