Small Group
Performance Training

Train als een professioneel atleet.

Exclusief voor sporters die klaar zijn om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Word Sneller, Sterker en Explosiever met onze Small Group Performance Training. 

We hebben een paar exclusieve plekken vrij voor atleten zoals jij, die niet bang zijn om te werken voor hun dromen.

Samen zetten we die extra stap naar succes. 💥

Wij maken van sporters atleten.

Verpletter je concurrentie!

Waarom Performance training?

Veel sporters zeggen dat ze beter willen worden, maar zijn niet bereid om daarvoor het werk te doen. Ze trainen slechts om in het weekend te kunnen spelen, zonder echte verbetering na te streven. Wanneer ze niet in de basis staan, geven ze op.

Zo ben jij niet. Jij bent anders. Jij bent een doener. Jij bent een winnaar. Jij wilt écht beter worden en je bent al extra aan het trainen in de gym om je prestaties te verbeteren.

Net als jij zijn er vele sporters die het heft in eigen handen nemen, mensen die weten dat je zelf actie moet ondernemen om iets te bereiken in het leven.

Maar is jouw huidige gymtraining wel geschikt voor een atleet? Of je nu een voetballer, sprinter, of basketballer bent, trainingen die zijn ontworpen voor bodybuilders verspillen je tijd.

Jij wilt geen bodybuilder zijn, maar een atleet. Een atletisch lichaam maakt je sneller, sterker en explosiever, wat zich direct vertaalt naar betere prestaties op het veld of de baan.

Bij ons word je van sporter een atleet. Dit doen we zowel individueel als in groepsverband. Tijdens onze Small Group Performance Training werk je samen met andere winnaars aan je atletische vermogen. Je wordt sneller, sterker en explosiever, zodat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

De Pakketten

Small Group Performance Training Basic​​

€57 Per maand
(€14,25 per training)

Small Group Performance Training Plus

€64 Per maand
(€16 per training)

Small Group Performance Training Pro

€72 Per maand
(€18 per training)

Train als een professionele atleet

Doe je mee?

Hard werken, duurzaam resultaat

werkwijze

Allereerst moeten we een basislijn vaststellen van waar jij je als atleet momenteel bevindt. Dit gebeurt door middel van fysieke testen, sprint-analyse en het evalueren van de sterke en zwakke punten van de atleet. Op deze manier kunnen we identificeren waar jij nog in kunt groeien als atleet. 

Jij komt wekelijks opdagen en wij verzorgen een complete Performance Training zoals we dat zouden doen bij een professioneel atleet. Denk aan sprongkracht, acceleratie, zijwaartse verplaatsing, change of direction en agility.

Daarnaast krijg je een geperiodiseerd trainingsschema welke je zelfstandig in de gym gaat uitvoeren. Het wordt aangeraden om minimaal 1x zelfstandig te trainen naast de performance trainingen. 

Goed te combineren naast je (team)trainingen en wedstrijden.

Tijdens het proces waarin jij je blijft ontwikkelen, moeten we prestatie-indicatoren meten. Op basis van de bevindingen passen we de performance trainingen aan. 

Deze meting moet je zelf inplannen en zal in teken staan van opnieuw meten van je fysieke testen en het opnieuw scherp stellen van je doelstellingen. 

De hermeting kost €75,-

Reviews

Fysiotherapie en Sport Performance training in Oss

Bij Impact Health & Performance zijn we trots op onze klantgerichte aanpak en doelgerichtheid. We luisteren naar de unieke behoeften van elke individuele klant en bieden op maat gemaakte oplossingen om hun gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Dit is hoe onze fysiotherapie en sport performance training in oss wordt gewardeert.

Mounir AMMounir AM
20:49 22 May 24
Je traint echt anders bij de Performance training. We zijn echt diep ingegaan op hoe je nu echt sneller kunt wenden, keren en sprinten. Veel anders als hypertrofie training in de gym.
Isaiah AparoIsaiah Aparo
20:34 22 May 24
Jason heef me erg snel helpen herstellen van mijn blessure en is ook echt een kei aardige behulpzame gozer. 5 sterren voor deze topper👊🏾
Lieke JanssenLieke Janssen
21:26 06 Mar 24
Super goed geholpen met mijn nekklachten! Kon meteen terecht en na enkele afspraken klachtenvrij!
Nilla -Nilla -
18:33 29 Feb 24
Na 2 goede behandelingen geen last meer van mijn nek en schouder klachten. Goede en snelle service van Jason.
Jay Van LeurJay Van Leur
11:02 29 Feb 24
Jaren met last van mijn knie gehad. Binnen 4 afspraken heeft Jason deze kunnen verhelpen. Alles top uitgelegd en tips gegeven om deze problemen te vermijden.
Dionne van HoeijDionne van Hoeij
09:17 05 Feb 24
Ik kon makkelijk online een afspraak maken en kon snel terecht. Met verschillende klachten bij Jason geweest, geeft uitleg, neemt je goed mee in het plan en na een paar behandelingen zijn de klachten verholpen.
Koen BrocksKoen Brocks
10:39 30 Jan 24
Hele goede begeleiding gehad!Zeker aan te bevelen aan mensen die willen herstellen van een blessure of hun performance willen verbeteren
NaroNaro
20:41 08 Jan 24
Echt een aanrader dit, een hele andere manier van naar de fysio gaan in mijn ogen. Het is een leuke manier van herstellen door middel van een goede training en er word veel aandacht gegeven aan mij zodat ik goed en snel kan herstellen!
Niek van DorstNiek van Dorst
20:10 08 Jan 24
Goede lessen gehad en veel plezier gehad tijdens de trainingen.
Carlos BrandsCarlos Brands
21:58 04 Jan 24
Ik ben goed geholpen door de Fysiotherapeut! Luistert aandachtig en vraagt goed door over de klachten.
daniek dekkersdaniek dekkers
21:19 04 Jan 24
Voor mijn nekklachten bij Jason onder behandeling geweest. De massage deed pijn, maar het hielp goed. Ook handige oefeningen gekregen met video zodat ik thuis aan de slag kon. Bedankt voor de juiste zorgen!
Anke JanssenAnke Janssen
21:03 04 Jan 24
Game WorldGame World
00:59 04 Jan 24
Ik had een van de beste ervaringen daar, zou het ten zeerste aanbevelen
Yasmine de BatsYasmine de Bats
15:14 16 Nov 23
Ik ben super tevreden, Jason is heel duidelijk te werk gegaan. Oefeningen in de app was echt een fijne reminder en chill dat het in een app is ipv een papiertje die weer ergens rond slingert 😜 Spieren losmaken was super fijn en heeft direct resultaat geleverd. Ik denk dat ik eerder nog nooit zo snel van mijn klachten af ben gekomen. Ik kom zeker terug mocht er in de toekomst wat zijn!
Charlyn van BakelCharlyn van Bakel
10:45 16 Nov 23
Fijn dat je online een afspraak kan maken, en ik kon zeer snel terecht. Tijdens de behandeling veel uitleg gekregen, en vervolgens een behandelplan met oefeningen voor thuis ontvangen. Hierbij ook een duidelijke uitleg gekregen, inclusief oefeningen met video's die online te bekijken zijn. Regelmatig check up contact vanuit Jason om te kijken hoe het herstel verloopt. Dus helemaal super!
Natacha33 BijltjeNatacha33 Bijltje
20:36 15 Nov 23
Na 9 behandelingen heb ik vandaag heel tevreden en super naar wens kunnen afsluiten.Jason, je bent een top fysio! Ik heb lang gelopen met pijn maar door je goede adviezen en oefeningen en het losmaken van de spieren ben ik echt op en top tevreden.Dus mensen zoek je een goede fysio, maak zeer zeker een afspraak bij/met jason
Liam VlekLiam Vlek
11:23 09 Nov 23
Heb een afspraak gemaakt met jason omtrent een beknelde zenuw in mijn arm. Toen ik binnen kwam werd ik vriendelijk ontvangen door jason. Ik heb mijn klacht verteld en aangegeven dat ik dacht dat het een beknelde zenuw was. Jason ging gelijk aan de slag en keek voor de zekerheid of het niet iets anders was. Naar een aantal oefeningen gaf hij aan dat het een moeilijke case was en vertelde mij gelijk dat ik een second opinion moest nemen bij een andere fysio. Ik ben blij dat jason eerlijk advies heeft gegeven en dit laat ook zien dat hij een goede zelf kennis heeft over wat hij wel en niet kan. Ik wens jason het aller beste met zijn zaak en ga zo door op de manier hoe jij met mij bent om gegaan! DIKKE 10!
Dalii Iam (IamDalii)Dalii Iam (IamDalii)
19:35 08 Nov 23
Jason heeft mij goed geholpen. Ik had last van mijn onderrug en kan nu pijnvrij sporten!! Dankjewel Jason!
Luca KlostersLuca Klosters
10:21 05 Nov 23
Dhr Van Ieperen, heeft mijn geholpen met het signaleren en verbeteren van klachten in mijn schouder. Dit gebeurden op een fijne, methodische en deskundige manier.
Perry SPerry S
16:31 04 Nov 23
Jason heeft me goed geholpen met mijn klachten, heel erg bedankt!
Ervin De KatErvin De Kat
07:17 03 Nov 23
Hele lange tijd hamstring klachten gehad. Door jason zijn die nu uiteindelijk weg en daar ben ik heel blij mee! Fijne gesprekken gehad en behandelingen! Maar vooral een vrolijk en betrouwbaar persoon! Bedankt daarvoor.
Luuk HaasLuuk Haas
11:20 26 Oct 23
Ik kon snel na mijn klachten bij Jason terecht. Hij heeft me geholpen met mijn schouder en kuit.Ook vraagt hij na enkele weken hoe het gaat en is dus na de behandelingen nog steeds betrokken.Thanks Jason!
BonxoBonxo
12:08 05 Oct 23
Betrouwbare fysiotherapeut, heel lang last van mijn knie gehad maar top geholpen door Jason.
F2pGrinderF2pGrinder
21:11 04 Oct 23
Uitstekende service! De fysiotherapeut was erg meedenkend en zeer professioneel!Mijn enkel klachten zijn helemaal verdwenen.
js_loader

Nu tijdelijk gratis proefles

Meld je nu aan

Pak de gratis proefles

Train als een professioneel atleet. Grijp nu je kans voor een gratis proefles en ervaar het verschil zelf! Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Veel gestelde vragen

Vragen gerelateerd aan Performance training

Vind je de kosten een uitdaging? Geen zorgen, we denken graag met je mee!

We begrijpen dat de kosten soms een drempel kunnen zijn. Daarom hebben wij micro-sponsoring bedacht. Dit houdt in dat je kleine bijdragen vraagt aan mensen in je omgeving die je graag zien winnen. Bijvoorbeeld €10 van je ouders en €10 van je grootouders. Zo worden de kosten voor jou een stuk draaglijker.

Voor atleten die dicht tegen het topniveau aanzitten, hebben we bovendien een speciaal sponsorprogramma. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Vraag dan gerust meer informatie aan via onze e-mail of WhatsApp. We helpen je graag verder met alle opties die beschikbaar zijn om je training betaalbaar te maken.

Voordat je kunt deelnemen aan de groep is het belangrijk om je huidige niveau te meten. Wanneer jij je intake hebt gehad kun je instromen. 

Tijdens de intake bekijken we samen welke aanpak het beste bij je past. Het kan zijn dat we starten met ons Fundamentals-programma om de basis goed onder de knie te krijgen, waarna je soepel kunt doorstromen naar de volgende stappen in je trainingsplan. Dit zal in de meeste gevallen wel het beste zijn.

Het is belangrijk om eerst samen met ons volledig te herstellen van je blessure voordat je begint met trainen. Zo zorgen we samen voor de beste start en voorkomen we verdere blessures. Als het tijd is om in te stromen, zullen we je met open armen ontvangen en een programma opstellen dat aansluit bij prestatieverbetering.

waar kunnen wij je mee helpen?

meer informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen de volgende 24 uur contact met je op.

Meld je nu aan

Ja, ik wil me aanmelden!

Ik wil als een professioneel atleet trainen. Ik wil graag een intakegesprek plannen zodat ik zo snel mogelijk aan de slag kan.